JAVNI POZIV ČLANOM DLUL – “Umetnost na ulici”

DRUŠTVO LIKOVNIH UMETNIKOV LJUBLJANA

JAVNI POZIV ČLANOM DLUL

 

Društvo likovnih umetnikov Ljubljana (DLUL) objavlja nov javni poziv vsem članom za sodelovanje na 4 dogodkih z naslovom “Umetnost na ulici”, ki se bodo zgodili:

–          21. junija,
–          28. junija,
–          30. avgusta in
–          19. septembra 2015. 

Gre za idejo prodaje likovnih del članov DLUL na temo Zelene prestolnice Evrope – Ljubljane.  Prodaja bo potekala pred samo Galerijo DLUL –  Breg 22, s čimer želimo opozoriti na prisotnost umetnosti tudi v javnem prostoru.

Člane DLUL vabimo, da se udeležijo tega dogodka, saj imajo s tem možnost predstaviti svojo umetniško delo širšemu krogu ljudi. Svoja likovna dela (risbe, grafike, slike, kipe, fotografije, ilustracije) naj predložijo, v kateri koli tehniki na temo:

–   Zelene prestolnice Evrope – Ljubljane  ali
–   na prosto temo.

Želja je, da so na dogodku vključena likovna dela članov DLUL manjših dimenzij, ter cena posameznega likovneg dela naj ne presega 100 eur bruto.

Likovna dela morajo biti opremljena  z naslednjimi podatki:

–  naslov
–  letnica
–  tehnika
–  dimenzija
–  cena
–  elektronski naslov
–  telefon.

Rok za oddajo del je do 10. junij 2015 na naslov:

Galerija DLUL, Breg 22, 1000 Ljubljana; v času uradnih ur pisarne DLUL:
PON in SRE med 9.00 – 12.00 uro.

Kontaktna oseba: Zoran Srdič: zoran.srdic@gmail.com

Umetniki, ki želijo prodajati svoja dela sami, naj pošljejo prijavo z zgoraj navedenimi podatki in 2 fotografijama (v jpg ali pdf formatu) prav tako do 10. junija na elektronski naslov info@dlul-drustvo.si z naslovom “ZA UMETNOST NA ULICI”.  Dela, ki jih bodo člani DLUL sami prodajali pred galerijo, morajo umetniki sami prinesti pol ure pred začetkom dogodka, ter v primeru, da delo ni prodano, tudi odnesti po zaključku dogodka. Za ta dela odgovarjajo umetniki sami.

Predsednica IO

Polona Demšar

Ljubljana, 27. maj 2015

Morda vam bo všeč tudi...