Objavljen razpis za prostore in ateljeje – podaljšan do 12.1.2021

Spoštovani člani, članice,

sporočamo, da smo prejeli sledeče:

OBVESTILO O OGLEDU PROSTOROV

Obveščamo vas, da bomo ob upoštevanju varnostnih ukrepov (maska, vzdrževanje distance, posamični ogled, …) izvedli ogled prostorov, ki jih oddajamo na Javnem razpisu za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti.

OGLED PROSTIH PROSTOROV NA TRGU PREKOMORSKIH BRIGAD 1

Na Javnem razpisu za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti je za oddajo predvidenih 14 prostorov na Trgu Prekomorskih brigad 1. Vse, ki bi si želeli ogledati razpoložljive prostore, vabimo na ogled v petek, 8. januarja 2021 ob 9. uri.

OGLED PROSTIH ATELJEJEV        

Na Javnem razpisu za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti so za oddajo predvideni trije umetniški ateljeji. Ogled prostega ateljeja na Resljevi cesti 18 je v četrtek, 7. januarja 2021, ob 9. uri, ateljeja na Bregu 8 pa v četrtek, 7. januarja 2021, ob 10.30 uri. Ogled ateljeja na Masarykovi 24 ni možen, saj še ni izpraznjen.

PODALJŠANJE ROKA ZA PRIJAVE NA JAVNI RAZPIS ZA ODDAJO UMETNIŠKIH ATELJEJEV IN PROSTOROV V BREZPLAČNO UPORABO ZA KULTURNE DEJAVNOSTI: 12. 1. 2021
Javni razpis za oddajo umetniških ateljejev in prostorov v brezplačno uporabo za kulturne dejavnosti je bil najavljen v Uradnem listu RS št. 160/2020 dne 6. 11. 2020 in objavljen na spletni strani Mestne občine Ljubljana. V objavljenem besedilu razpisa je za oddajo vlog naveden rok 7. 12. 2020.
Navedeni rok za oddajo vlog se podaljša do vključno torka, 12. 1. 2021.

Na spletni strani MOL je objavljen razpis za prostore in ateljeje, ki so trenutno na razpolago:

https://www.ljubljana.si/sl/mestna-obcina/mestna-uprava-mu-mol/oddelki/oddelek-za-kulturo/razpisi/javni-razpis-za-oddajo-umetniskih-ateljejev-in-prostorov-v-brezplacno-uporabo-za-kulturne-dejavnosti/

Morda vam bo všeč tudi...