Člani

Seznam članov društva

Trenutno je v društvu 375 samozaposlenih, zaposlenih in upokojenih likovnih umetnikov. Kandidati za članstvo se komisiji umetniškega sveta izkažejo z ustrezno izobrazbo likovne smeri, ter delom in uspešnostjo na lastnem področju. Aktivni član DLUL, ki je poravnal letno članarino društvu, ima možnost prijave na razpis za razstavljanje na skupinskih in samostojnih projektih (na različnih domačih in tujih razstaviščih).

Opomba: V seznamu so navedeni člani DLUL, ki imajo na društvu evidenčne liste;
člani, ki nimajo plačane članarine za tekoče leto,imajo status članstva v mirovanju; s plačano članarino za tekoče leto je članstvo aktivno.
Za slednja dva seznama je evidenca na DLUL.

Več informacij:

Člane društva vabimo, da spremembe in naslove svojih spletnih predstavitev sporočijo na naslov:

info@dlul-drustvo.si

Abram Uroš, Arizanović Antea,  Atanasov Todorče,  Avsenik Martin

B

Bac Drago,  Badurina Lara,  Bahovec Marina,  Bajec Karmen, Marta Bartolj, Bavčer Egon, Begić Mirsad,  Beja Boris,  Beličanska Iskra,  Lavoslava Benčič, Bensa Bojan,  Berce Mitja,  Berlec Alojz,  Berlot Uršula,  Bernard Emerik,  Bernard Usenik Milena,  Bernik Viktor,  Berovič Marin,  Bešker Zlatko,  Beus Petar,  Bezlaj Jiri,  Bilač Neva,  Blagotinšek Vesna,  Blaž Brina Elizabeta,  Iztok Bobić,  Bogataj Katja,  Bogataj Rok,  Bogovčič Ivan, Bole Dragomil,  Boljka Miha,  Bovcon Narvika,  Božič Andrej,  Božič Darko,  Braniselj MilenaBrborovič Suzana,  Bricelj Suzana, Bučar Dušan

C

Carnelutti Nina, Cedilnik Daniel,  Celestina Tjaša,  Centa Jože,  Churnosova Elena,  Cifrek Dragutin,  +Ciuha Jože,  Cotič Košnjek Suzana,  Crnkovič Darko, Jure Crnkovič, Cvetko Marjeta

Č

Čadež Lapajne Dragica,  Čadež Vesna,  Čavrk Muhamed,  Čelhar Nina,  Čeligoj Andreja,  Černač Janez,  Černe Ikara,  Černič Pretnar Mojca,  Čoh Zvonko,  Čudovan Simona

D

Davitkova Erič Draga, Dekić Miloš,  De Saint Picman Nora,  Demšar PolonaDimitrovski Bojana, Di Stefano Paride, Dobrila Jurij, Dokler-Lapajne Maja,  +Dolenc Anton,  +Dolenc Božidar,  +Dragan Ana Nuša,  Dragan Srečo, Drinovec Boštjan, Drnovšek Vesna